Karperkrant.nl

To the maxx carp show

donderdag 28 februari 2013
In het mooie en luxe gebouw van The Maxx in Hoogeveen zal op 10 maart 2013 de karpershow To the Maxx plaatsvinden. Nu eens geen pellet verkoop maar een show waarin educatie en informatie de boven toon zal gaan voeren.

 

Doorlopende dia lezingen en presentaties goede standhouders met een verhaal, top horeca.

Een keur aan standhouder uit binnen en buitenland en gastsprekers die een verhaal te vertellen hebben. Zo hebben we o.a  Mark Dörner uit Duitsland een expert in het vissen op kanalen.

En voor het eerst met een lezing in Nederland deze mag u niet missen. En zeker uniek kan worden genoemd. Bekend van de dvd serie Stahl und beton.

 

Sebastian Schuurman die ons mee neemt naar de spiegelplas en zijn vele en vooral zware vangsten. Het hoe en waar mee word uit de doeken gedaan.

 

To the Maxx Carp show

 

Rico Vielvoije over België en het vissen daar, en dan vooral op de meren. Dit alles aan de hand van een film waar volop gelegenheid is vragen te stellen.

 

Frank Huisman over het pen vissen het onderschoven kindje in de karpervisserij. Natuur en rust zijn het motto.

 

De Firma flexibel Carpfisching komt met nog nooit eerder vertonde onderwater beelden  en dit alles aan elkaar gepraat door Joop butselaar.

 

Houdt de website in de gaten

En vele anderen maar doorvoor hou de site www.maxxcarpshow.nl in de gaten

 

Naast de lezingen een keur van standhouders van aas boeren tot warmte schoen en laarzen.

Voerboten, end tackle enz enz. Niet op Carp maar wel bij ons het merk Sportex de blanken bouwer bij uitstek. Daarnaast kunt u zien hoe karperhengels worden gebouwd karper pennen. En voor de jeugd een cursus onderlijnen knopen geheel gratis

 

Een must voor elke karpervisser entree 5 euro en pakeren gratis.

Openeningstijden van 10.00 tot 18.00

 

Aansluitend karpercafé voor de sterke vis verhalen en plannen voor 2013