Karperkrant.nl

Sportvisacademie Zwolle | 3 juni voorlichtingsavond

donderdag 30 mei 2013
Het bezoeken van de voorlichtingsavond van de veelzijdige opleiding van de Sportvisacademie te Zwolle is nu extra leuk: voor elke bezoeker ligt 1 kg Gulp Carp boilies klaar!

In de praktijklessen voer je visserijkundige onderzoeken uit voor het waterschap. Kennis en ervaring doe je vooral op door te doen!

Wil jij een MBO-studie doen waarin jouw hobby deel uitmaakt van de lesstof? Wil jij karpers kweken op school? Wil jij stagelopen op Abbey Lakes of Lac de Villedon? Wil jij les krijgen van bekende sportvissers als Gerwin Gerlach, Mark Noorman, Bertus Rozemeijer, Martin Post, Wim Russchen en Roelof Schut? Wil jij een groenopleiding volgen waar ruime aandacht is voor viskweek en sportvissen? Kies dan voor Sportvisacademie Zwolle!

Voorlichtingsavond, aanstaande maandag 3 juni

Komende maandag is er van 19.00 tot 21.00 uur een voorlichtingsavond op de Sportvisacademie te Zwolle. Voor nieuwsgierige jongens en meisjes een niet te missen mogelijkheid om de sfeer op de opleiding op te snuiven en al je vragen op tafel te leggen. De opleiding houdt zich met vl meer bezig dan aleen 'sportvissen'. Lees daarover meer verderop in deze update.

Gratis 1 kilo Gulp! Carp boilies voor bezoekers van de voorlichtingsavond

Om het ng aantrekkelijker te maken om de voorlichtingsavond te bezoeken heeft Gulp! Carp een gratis verpakking van hun boilies beschikbaar gesteld voor alle bezoekers van de voorlichtingsavond. LET OP: Wl dien je jezelf vooraf even op te geven met een kort mailtje naar gulpcarp@hotmail.com(naam, leeftijd en adres).

Adres:
AOC de Groene Welle / Sportvisacademie Zwolle
Koggelaan 7
8017 JN Zwolle